Hotel Sadova, Gdańsk
Rodzinna Wielkanoc w sercu Gdańska

Rodzinna Wielkanoc w sercu Gdańska

  1. Strona główna
  2. Pakiety
  3. Rodzinna Wielkanoc w sercu Gdańska
Hotel Sadova, Gdańsk
  • 3 noce
  • HB+
Zapraszamy na Wielkanocne Świętowanie w Hotelu Sadova!

• 3 noclegi w pokoju Economy lub Standard, 
• Bogaty bufet śniadaniowy w Sobotę i Poniedziałek Wielkanocny,
• Świąteczne śniadanie w Niedzielę Wielkanocną,
• Obiadokolacja w Piątek Wielkanocny i Sobotę Wielkanocną,
• Uroczysta obiadokolacja w Niedzielę Wielkanocną,
• Całodzienny słodki bufet z napojami gorącymi i sokami dostępny w Sobotę i Niedzielę Wielkanocną,
• Niespodzianka w pokoju,
• Animacje dla dzieci,
• Kino familijne,
• 50% rabatu na pobyt pupila,
• Możliwość dokupienia koszyczka ze święconką.

 

 

Wyżywienie

ŚNIADANIA ŚWIĄTECZNE 12.04.2020 i 13.04.2020

(+ tradycyjne potrawy śniadaniowe)

 

BUFET CIEPŁY

  • Żur biały
  • Kiełbasa biała pieczona z cebulką
  • Kiełbasa biała z wody
  • Jajka faszerowane
  • Staropolski Bigos
  • Jajecznica /Jajka sadzone/ Franfuterki

BUFET ZIMNY

  • Jajka w szynce na sałatce jarzynowej
  • Jajka na twardo z pastami smakowymi
  • Roladka szpinakowa z szynką i mascarpone
  • Tymbaliki rybne
  • Pasztet pieczony
  • Karkówka pieczona w majeranku
  • Roladka z boczku pieczona z czosnkiem i majerankiem
  • Schab z morelą w maladze
  • Mięsiwa z własnej wędzarni
  • Indyk w galaretce
  • Sałatka z tuńczykiem
  • Sałatka ziemniaczana z bekonem
  • Sałatka z pieczarek i szynki

 BUFET DESEROWY

  • Babki piaskowe
  • Mazurki
  • Pascha
  • Owoce
  • Ciasto domowe

                      

ŚWIĄTECZNY OBIAD W FORMIE BUFETU 12.04.2020

 

BUFET CIEPŁY

  • Krem ze szczawiu z jajkiem
  • Żur biały
  • Boczek pieczony w chrzanowym sosie
  • Szynka pieczona w sosie własnym
  • Placki ziemniaczane w grzybowym sosie
  • Sandacz w porowym sosie
  • Warzywa gotowane
  • Ziemniaki z masełkiem
  • Bufet sałatkowy (sałata / pomidor/ ogórek/ feta / papryka / cebula/ sosy)

 BUFET ZIMNY

Bufet wyrobów regionalnych

  • Deska mięs pieczystych własnego wyrobu (schab ze śliwką, karkówka natarta majerankiem, rolady drobiowe, boczek pieczony)
  • Mięsa z własnej wędzarni (polędwiczka wieprzowa,  pierś z  indyka, schab wieprzowy, karkówka)
  • Ogórki kiszone
  • Smalec domowy
  • Kiełbasy swojskie

 BUFET DESEROWY

  • Babki piaskowe
  • Mazurki
  • Pascha
  • Owoce
  • Szarlotka

 

*****

EASTER BREAKFAST  12.04.2020 and 13.04.2020

(+ traditional breakfast dishes)

 

HOT BUFFET

  • Sour rye soup
  • Roasted white sausage with onion
  • Boiled white sausage
  • Stuffed eggs
  • Traditional Polish hunter’s stew
  • Scrambled eggs / Fried eggs / Frankfurters

COLD BUFFET

  • Egg in ham slices on a vegetable salad
  • Hard-boiled eggs with assorted pastes
  • Spinach, ham and mascarpone roulade
  • Fish in aspic
  • Baked pâté
  • Roasted pork neck with marjoram
  • Roasted bacon roulade with marjoram and garlic
  • Pork with apricot in a Malaga wine jelly
  • Meat from our own smokehouse
  • Turkey in aspic
  • Tuna salad
  • Potato salad with bacon
  • Mushroom and ham salad

 DESSERT BUFFET

  • Bundt pound cake
  • Mazurki shortcrust tarts
  • Pashka dessert
  • Fruit
  • Homemade cake

                                                                           

EASTER LUNCH BUFFET  12.04.2020

 

HOT BUFFET

  • Cream of sorrel soup with egg
  • Sour rye soup
  • Roast bacon with horseradish sauce
  • Baked ham with our own sauce
  • Potato pancakes with mushroom sauce
  • Pike-perch in leek sauce
  • Boiled vegetables
  • Boiled potatoes with butter
  • Salad bar (lettuce / tomato / cucumber / feta cheese / peppers / onion / sauces)

COLD BUFFET

Buffet of regional products

  • Platter of roasted meats prepared in-house (pork with plums, pork neck rubbed with marjoram, chicken roulade, roast bacon)
  • Meat from our own smokehouse (pork tenderloin,  turkey breast, pork chop, pork neck)
  • Pickled gherkins
  • House-made dripping
  • House-made sausages

 

 DESSERT BUFFET

  • Bundt pound cake
  • Mazurki shortcrust tarts
  • Pashka dessert
  • Fruit
  • Apple pie
Informacje o rezerwacji
przyjazd: Od 15:00 wyjazd: Do 11:00
Polityka względem zwierząt: Zwierzęta są mile widziane, za dodatkową opłatą 50 PLN / doba.
Warunki anulacji: Przedpłata nie jest zwracana w momencie anulacji
Akceptowane karty:
Visa Visa Electron MasterCard Maestro American Express Diners

Poznaj również
pozostałe pakiety

Hotel Sadova, Gdańsk
Newsletter

Zyskaj 5% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij