Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Praca

Rezerwuj online
przyjazd 21
paź 18
wyjazd 22
paź 18
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Recepcjonistka Recepcjonista

Opis stanowiska:

  • Wykonywanie czynności związanych z bezpośrednią obsługą gości.
  • Meldowanie i wymeldowywanie gości.
  • Naliczanie należności oraz wystawianie dokumentów sprzedaży.
  • Dbałość o estetykę otoczenia i wysoki standard obsługi gości.
  • Przyjmowanie rezerwacji telefonicznych oraz mailowych.
Recepcjonistka <span>Recepcjonista</span>
Barman <span>Barmanka</span>

Barman Barmanka

Opis stanowiska:

  • Obsługa gości w Lobby Barze,
  • Zapewnienie wysokiego poziomu standardu obsługi gości,
  • Przygotowywanie drinków, koktajli i innych napojów zamówionych przez gości,
  • Rozliczanie kasy po zakończeniu pracy,
  • Dbałość o asortyment baru, uzupełnianie zapasów,
  • Utrzymanie porządku na stanowisku pracy.

Kucharz Kucharka

Opis stanowiska:

  • Przygotowanie potraw i dań zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami,
  • Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań,
  • Przestrzeganie norm i standardów HACCP,
  • Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu,
  • Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Kucharz <span>Kucharka</span>
Kelner <span>Kelnerka</span>

Kelner Kelnerka

Opis stanowiska:

  • Obsługa gości w restauracji hotelowej – śniadania, lunche, kolacje,
  • Przygotowywanie sal konferencyjnych do spotkań,
  • Obsługa baru hotelowego,
  • Współpraca z kuchnią,
  • Dbanie o wizerunek hotelu.

Kelner śniadaniowy

Opis stanowiska:

  • Obsługa śniadań, bufetu, przerw kawowych,
  • Przygotowywanie sal konferencyjnych do spotkań,
  • Obsługa baru hotelowego,
  • Współpraca z kuchnią,
  • Dbanie o wizerunek hotelu.
Kelner śniadaniowy
Pomoc <span>kuchenna</span>

Pomoc kuchenna

Opis stanowiska:

  • Pomoc w przygotowywaniu potraw zgodnie ze standardami restauracji.
  • Utrzymywanie czystości w obrębie kuchni i zaplecza sanitarnego,
  • Czyszczenie sprzętu kuchennego, powierzchni stołów, podłóg oraz zmywanie naczyń,
  • Przestrzeganie norm i standardów HACCP.

Kucharz śniadaniowy

Opis stanowiska:

  • Przygotowanie potraw i dań śniadaniowych zgodnie z obowiązującymi standardami i recepturami,
  • Estetyczne i prawidłowe prezentowanie potraw i dań śniadaniowych,
  • Przestrzeganie norm i standardów HACCP,
  • Dbanie o prawidłowe magazynowanie żywności i sprzętu,
  • Utrzymanie czystości na stanowisku pracy.
Kucharz <span>śniadaniowy</span>
Pracownik <span>służby pięter</span>

Pracownik służby pięter

Opis stanowiska:

  • Utrzymanie porządku w pokojach hotelowych, korytarzach oraz pomieszczeniach wspólnych znajdujących się na terenie hotelu, zgodnie z wymogami i standardami pracy.

Konserwator

Opis stanowiska:

  • Zapewnienie i utrzymanie prawidłowego stanu technicznego hotelu.
  • Konserwacja i drobne naprawy instalacji elektrycznej, wodno-kanalizacyjnej, grzewczej i klimatyzacji.
  • Usuwanie usterek w urządzeniach i sprzętach stanowiących wyposażenie hotelu.
  • Wykonywanie drobnych prac remontowych.
  • Dbanie o czystość na zewnątrz budynku.
Konserwator
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 5% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij