Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Opinie

Rezerwuj online
przyjazd 25
cze 18
wyjazd 26
cze 18
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Nasz indeks satysfakcji

88.76 % zadowolenia
Na podstawie 3713 recenzji na 12 portalach.
60%
2018-06-18
Very bad and felt not respected at all. I understand the standard check in is at 3pm but due to early flight arrival, I reached the hotel at 8pm but was told the room was not ready which was fine it everyone was treated the same way. I spent my last 24 hrs traveling as was very tired , what I wanted is just a room to get some rest. After waiting for 5 hrs, there arrive a group of tourist but the hotel was able to give them there room imm. , I really don't understand why can't the hotel spare me one room when there are more than 20 rooms ready to be given out. You need to be more flexible with your check in procedures.....
3/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
3/5
Czystość
2/5
Obsługa
3/5
Cena
4/5
Śniadanie
96%
2018-06-17
Wonderful
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
92%
Rachel 2018-06-16
Very nice hotel..lovely and clean..great location
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
88%
Marie l. 2018-06-16
Everything exept the beds were perfekt. The bed is far to smal for two grownups.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
83%
2018-06-16
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
80%
2018-06-16
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
60%
2018-06-16
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
2/5
Obsługa
3/5
Cena
1/5
Śniadanie
83%
lament 2018-06-03
z mila chęcią wybrałbym się tam jeszcze raz
5/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
76%
2018-05-23
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
1/5
Obsługa
3/5
Cena
100%
Peter 2018-05-22
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
84%
2018-05-16
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
90%
2018-05-16
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
83%
Kobiela 2018-05-15
Na 100% wrócimy-bardzo miła i spokojna lokalizacja.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
87%
Helene 2018-05-15
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-05-11
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-05-10
We are satisfied with our stay at your hotel.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
Evgeny Z. 2018-05-10
Очень понравилось! есть 3 пожелания (написал в отзыве на Букинге):1) подсветка в бассейне - мне больше нравится просто белая; 2) жалко, что окна в бассейне закрыты на 2/3 туями; 3) сауна - холодная.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
90%
2018-05-10
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
76%
2018-05-05
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
90%
2018-05-05
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
73%
Татьяна 2018-05-05
Почему за сутки проживания списали дважды 25.04.2018 173.22$ и при заселении в отель 01.05.2018 176.23$?
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
2/5
Obsługa
1/5
Cena
5/5
Śniadanie
77%
2018-05-04
Mostly good.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
3/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
87%
Pajak 2018-04-23
Godne polecenia
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
77%
2018-04-23
4 of 5 in this rating. Bar-chairs very uncomfortable (at the high tables).
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
93%
2018-04-03
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Izabela E. 2018-03-29
When i booked the room, i have state my full name and you are emailing me " dear sir or madame".... Breakfast way to expensive....no one with clear head will pay 50 zl per person for breakfast. If i have a familly of 5 i can easily book another room for the price of your breakfest.. Otherwise i enjoyed the stay. Staff very friendly and helpful. Thanks.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 5% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij