Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Opinie

Rezerwuj online
przyjazd 23
kwi 19
wyjazd 24
kwi 19
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Nasz indeks satysfakcji

91.91 % zadowolenia
Na podstawie 3529 recenzji na 12 portalach.
83%
2019-03-26
This is my 7th time at the Stamary and we will be back. I had asked for a quote to come at Christmas but I still haven’t received it.
4/5
Pokój
5/5
Śniadanie
4/5
Wellness / Spa
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
97%
2019-03-25
Super hotel z miłą obsługą, dużym parkingiem i super widokiem z okien.
5/5
Pokój
5/5
Bar
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
100%
2019-03-25
Idealne miejsce na wypoczynek, jako baza wypadowa w góry. Bosko można spędzić czas
5/5
Pokój
5/5
Śniadanie
5/5
Restauracja
5/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
94%
2019-03-22
idealne miejsce do odpoczynku
5/5
Pokój
5/5
Śniadanie
5/5
Wellness / Spa
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
92%
2019-03-21
gdyby nie skośny niski strop w pokoju , to wszystko inne super.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
100%
2019-03-21
cudowny pobyt , cudowna obsługa (Pan z recepcji , Pani Ania kosmetolog oraz cudowna Pani kelnerka (blondyneczka ). Tego mi było trzeba . Dziękuję
5/5
Pokój
5/5
Śniadanie
5/5
Restauracja
5/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
76%
2019-03-21
Względnie pozytywnie.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
3/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
94%
Barbara 2019-03-21
Bardzo fajny hotel, rewelacyjna obsługa. Dostaliśmy lepszy Pokoj niż był zamówiony, Pan z recepcji w każdym szczególe dbał oto żebyśmy byli zadowoleni. Rewelacyjne śniadanie, blisko Krupówek oraz dwaorca autobusowego z którego odchodzą autobusy i busy w najważniejsze miejsca. Super na pewno tam wrócimy. Łóżko małżeńskie, powinno mieć jeden materac, a nie dwa łączone, bo jest to niewygodne. A reszta bez zastrzeżeń.
5/5
Pokój
5/5
Śniadanie
4/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
100%
2019-03-15
Wszystko na najwyzszym poziomie
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
93%
2019-03-14
Polecam gorąco jeszcze nie raz odwiedzimy ten hotel
4/5
Pokój
5/5
Śniadanie
5/5
Restauracja
5/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
74%
2019-03-14
Chociaż spory, to bardzo kameralny hotel. Gustowne aranżacje, miła obsługa. Niestety personel faworyzujący cudzoziemców.
4/5
Pokój
4/5
Śniadanie
3/5
Wellness / Spa
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
3/5
Obsługa
4/5
Cena
96%
2019-03-13
Rewelacyjny wypoczynek.
5/5
Pokój
5/5
Śniadanie
5/5
Restauracja
5/5
Bar
4/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
87%
2019-03-13
Velmi spokojeni, velmi vstřícný personál ale bez úsměvu
4/5
Pokój
5/5
Śniadanie
4/5
Restauracja
4/5
Bar
4/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
96%
Monika H. 2019-03-13
Byli jsme velmi spokojeni a rádi využijeme poskytovaných služeb i příště. Doporučujeme hotel i svým známým .
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
80%
2019-03-13
Potrzebna renowacja pokoji, wyroby z resteuracji nie sa w standarcie 4 stars hotel. Potrawy podawane sa niesmaczne i spalone. To byl powod do naszego ciaglego zywienia sie w lokalnych resteuracjach.
3/5
Pokój
4/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
90%
2019-03-13
bardzo pozytywne, restauracja - jedzenie i obsługa to największy atut hotelu
4/5
Pokój
4/5
Wellness / Spa
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
75%
2019-03-13
Hotel bardzo przyjemny, blisko centrum. Na uwagę zasługuje szczególnie strefa wellness i spa.
4/5
Pokój
3/5
Śniadanie
3/5
Restauracja
4/5
Wellness / Spa
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
83%
2019-03-12
Fajnie bylo, nie czulismy sie ani przez chwile zle. Moze poza buczeniem rur
3/5
Pokój
5/5
Śniadanie
5/5
Bar
4/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
3/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
100%
2019-03-07
Hotel, w którym czujemy się "jak w domu". Wszystkich znamy i jesteśmy "rozpoznawalni". Miła, rodzinna atmosfera jest dla nas bardzo ważna. Przyjeżdżamy od lat i będziemy nadal.
5/5
Pokój
5/5
Śniadanie
5/5
Restauracja
5/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
89%
2019-03-03
Ogólnie bardzo dobrze. Uwielbiam u Państwa odpoczywać.Pełen komfort, wspaniała obsługa,pyszne jedzenie kameralna atmosfera,pełna przychylność w stronę gości .Wymienione niedociągnięcia niepotrzebnie psują doskonały wizerunek hotelu.Ale myślę,że są to błędy do usunięcia.Na pewno będę będę wracać.
5/5
Pokój
5/5
Śniadanie
5/5
Restauracja
5/5
Bar
3/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
3/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
100%
2019-02-27
Veľmi pekný a príjemný hotel
5/5
Pokój
5/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
92%
Rojewski J. 2019-02-26
Idealne miejsce,na krótki wypad do Zakopanego.Rozwazał bym przekształcenie hotelu na obiekt tylko dla dorosłych.Tabuny rozwrzeszczanych bambini i ich często ześwirowanych opiekunów stanowiły jedyny mankament podczas pobytu.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
96%
Kovács L. 2019-02-26
Jól éreztük magunkat a szállodában, a személyzet figyelmes volt, minden nap tudtunk az udvaron parkolni, összeségében minden tetszett.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
97%
Salamonik M. 2019-02-26
Cudownie! Bardzo miła obsługa - począwszy od recepcji, przez Panie sprzątające, kelnerów i , pyszne jedzenie, sala zabaw i animatorka dla dzieci. Cena za pobyt bardzo dobra! Zdecydowanie polecam
4/5
Pokój
5/5
Restauracja
5/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
98%
2019-02-25
Na 100 % wrócę do Stamary!!!
5/5
Pokój
5/5
Śniadanie
4/5
Restauracja
5/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
84%
2019-02-25
WSZYSTKO DOBRZE LECZ ŚWIATŁO SZTUCZNE W POKOJU ZA CIEMNE.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 5% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij