Hotel Sadova, Gdańsk
book online

Reviews

book online
arrival 24
mar 19
departure 25
mar 19
Hotel Sadova, Gdańsk
book online

our Satisfaction index

91.92 % satisfaction
based on 3536 review on 12 portals.
100%
2019-03-15
Wszystko na najwyzszym poziomie
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
93%
2019-03-14
Polecam gorąco jeszcze nie raz odwiedzimy ten hotel
4/5
Room
5/5
Breakfast
5/5
Restaurant
5/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
74%
2019-03-14
Chociaż spory, to bardzo kameralny hotel. Gustowne aranżacje, miła obsługa. Niestety personel faworyzujący cudzoziemców.
4/5
Room
4/5
Breakfast
3/5
Wellness / Spa
4/5
Location
4/5
Cleanliness
3/5
Service
4/5
Price
96%
2019-03-13
Rewelacyjny wypoczynek.
5/5
Room
5/5
Breakfast
5/5
Restaurant
5/5
Bar
4/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
87%
2019-03-13
Velmi spokojeni, velmi vstřícný personál ale bez úsměvu
4/5
Room
5/5
Breakfast
4/5
Restaurant
4/5
Bar
4/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
96%
Monika H. 2019-03-13
Byli jsme velmi spokojeni a rádi využijeme poskytovaných služeb i příště. Doporučujeme hotel i svým známým .
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
80%
2019-03-13
Potrzebna renowacja pokoji, wyroby z resteuracji nie sa w standarcie 4 stars hotel. Potrawy podawane sa niesmaczne i spalone. To byl powod do naszego ciaglego zywienia sie w lokalnych resteuracjach.
3/5
Room
4/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
90%
2019-03-13
bardzo pozytywne, restauracja - jedzenie i obsługa to największy atut hotelu
4/5
Room
4/5
Wellness / Spa
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
75%
2019-03-13
Hotel bardzo przyjemny, blisko centrum. Na uwagę zasługuje szczególnie strefa wellness i spa.
4/5
Room
3/5
Breakfast
3/5
Restaurant
4/5
Wellness / Spa
4/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
83%
2019-03-12
Fajnie bylo, nie czulismy sie ani przez chwile zle. Moze poza buczeniem rur
3/5
Room
5/5
Breakfast
5/5
Bar
4/5
Wellness / Spa
5/5
Location
3/5
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Price
100%
2019-03-07
Hotel, w którym czujemy się "jak w domu". Wszystkich znamy i jesteśmy "rozpoznawalni". Miła, rodzinna atmosfera jest dla nas bardzo ważna. Przyjeżdżamy od lat i będziemy nadal.
5/5
Room
5/5
Breakfast
5/5
Restaurant
5/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
89%
2019-03-03
Ogólnie bardzo dobrze. Uwielbiam u Państwa odpoczywać.Pełen komfort, wspaniała obsługa,pyszne jedzenie kameralna atmosfera,pełna przychylność w stronę gości .Wymienione niedociągnięcia niepotrzebnie psują doskonały wizerunek hotelu.Ale myślę,że są to błędy do usunięcia.Na pewno będę będę wracać.
5/5
Room
5/5
Breakfast
5/5
Restaurant
5/5
Bar
3/5
Wellness / Spa
5/5
Location
3/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
100%
2019-02-27
Veľmi pekný a príjemný hotel
5/5
Room
5/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
92%
Rojewski J. 2019-02-26
Idealne miejsce,na krótki wypad do Zakopanego.Rozwazał bym przekształcenie hotelu na obiekt tylko dla dorosłych.Tabuny rozwrzeszczanych bambini i ich często ześwirowanych opiekunów stanowiły jedyny mankament podczas pobytu.
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Price
96%
Kovács L. 2019-02-26
Jól éreztük magunkat a szállodában, a személyzet figyelmes volt, minden nap tudtunk az udvaron parkolni, összeségében minden tetszett.
5/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
97%
Salamonik M. 2019-02-26
Cudownie! Bardzo miła obsługa - począwszy od recepcji, przez Panie sprzątające, kelnerów i , pyszne jedzenie, sala zabaw i animatorka dla dzieci. Cena za pobyt bardzo dobra! Zdecydowanie polecam
4/5
Room
5/5
Restaurant
5/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
98%
2019-02-25
Na 100 % wrócę do Stamary!!!
5/5
Room
5/5
Breakfast
4/5
Restaurant
5/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
84%
2019-02-25
WSZYSTKO DOBRZE LECZ ŚWIATŁO SZTUCZNE W POKOJU ZA CIEMNE.
4/5
Room
4/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
83%
2019-02-24
Hotel bardzo ładny.Super strefa SPA.
4/5
Room
5/5
Breakfast
4/5
Wellness / Spa
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
93%
2019-02-24
Bylo super. Na pewno wrocimy.
4/5
Room
5/5
Breakfast
5/5
Restaurant
5/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
85%
2019-02-23
Ogolnie wrazenie ocrniam na dobre , parking przyhotelowy duzy plus , lokalizacja b.dobra blisko Krupowek, sniadania - szeroka oferta , duzy wybor .
4/5
Room
5/5
Breakfast
4/5
Restaurant
3/5
Wellness / Spa
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
63%
Oles 2019-02-22
Ok, jednak hotelowi przydałby się remont lub przynajmniej odświeżenie
2/5
Room
3/5
Breakfast
2/5
Restaurant
4/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
74%
2019-02-22
Wszystko OK , bardzo dobre śniadanie.
3/5
Room
4/5
Breakfast
4/5
Wellness / Spa
4/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
98%
Igor 2019-02-21
Vynikajúci hotel a personál
5/5
Room
5/5
Breakfast
5/5
Restaurant
4/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
93%
2019-02-20
Bardzo miła atmosfera.
5/5
Room
5/5
Breakfast
4/5
Bar
5/5
Wellness / Spa
5/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
100%
Sapieżko 2019-02-20
Hotel z duszą, ma swój styl. Najlepszy hotel w Zakopanem, bardzo ładne wnętrza, miły i sympatyczny personel, bardzo uczynny i kompetentny.
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
Hotel Sadova, Gdańsk
book online
Newsletter
Get 5% discount! - join the Newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close