Hotel Sadova, Gdańsk
book online

Reviews

book online
arrival 24
sept 18
departure 25
sept 18
Hotel Sadova, Gdańsk
book online

our Satisfaction index

88.77 % satisfaction
based on 4162 review on 12 portals.
90%
2018-09-20
Vi är nöjda med hotellet, fint fräscht och god frukost. Ett minus på rummen var de platta kuddarna, att det ej fanns skohorn & strykjärn. Samt minus för kvinnan i reception som stod där första dagen vi kom.. allmänt otrevligt.
4/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
97%
Ida 2018-09-20
Very nice rooms and good service!
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
96%
2018-09-19
Very good. Unfortunately building work was on going directly under our bedroom window which proved to be very noisy early in the morning. Would definitely come back but if we had to listen to building works again we would have to move. Excellent location. Very clean.
4/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
100%
Grete 2018-09-19
Veldig fornøyd med oppholdet.
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
92%
2018-09-19
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
100%
2018-09-19
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Viacheslav 2018-09-12
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
97%
2018-09-11
Excellent value for money
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
90%
Wojciech L. 2018-09-11
Pod każdym względem hotel godny polecenia. Sam chętnie ponownie skorzystam z pobytu właśnie w tym hotelu.
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Bojan S. 2018-09-11
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-09-11
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Marlene 2018-09-11
We stayed for 3 nights, and we are definitely staying here the next time we go to Poland. Friendly staff, lovely rooms, delicious food and the hotel is also located near the Old town. A good experience all together!
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-09-11
Very nice hotel! Will definately recomend others to stay at your hotel. The only negative was that the beds was very hard. I would advise you to perhaps consider to look in to this problem.
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
93%
2018-09-11
Hervorragend, sehr zu empfehlen,gute Parkmöglichkeiten. Immer wieder gerne
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
93%
Mr. & Mrs. D. 2018-09-11
Very good hotel. Two minor complaints though. Door missing from wardrobe and strange smell when entering the room (109). Apart from these things we had an excellent stay.
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
Magdalena P. 2018-09-11
Ogólne wrażenie dobre. Pobyt udany. Byliśmy w sierpniu 2018. Świetna lokalizacja hotelu, pokój ładny, czysty, wystarczający dla rodziny z dziećmi na tygodniowy pobyt. Obsługa bardzo miła i pomocna, zarówno na recepcji jak i w restauracji. Wyżywienie: produkty dobre jakościowo, wybór wystarczający dla dorosłych, zabrakło mi jednak dań dla dzieci, podczas naszego pobytu dwa razy dedykowana dla dzieci na obiad była ryba ;) W hotelach o podobnym standardzie bywają bufety dla dzieci np.: rosół czy pomidorowa, kotleciki dla dzieci, gotowane ziemniaki, czy surówka dla dzieci. Basen- wystarczający, czysty. Jednak nie bardzo rozumiem czemu jest zamykany o 21:00 skoro jest bezobsługowy, rozumiem przerwę techniczną ale zamykany jest w moim odczuciu zdecydowanie za wcześnie, nawet dla dzieci. Zdecydowanie wygodniej by było gdyby był czynny do 22:00 Mały minus za brak szlafroków dla dzieci, też bywają w hotelach, mały koszt a duża wygoda dla gości z dziećmi. Pokój do animacji - świetnym rozwiązaniem jest podgląd na pokój w restauracji (podobno też była możliwość podglądu w pokoju w TV) jednak zaskakującym jest fakt, iż dzieci mogą same opuszczać salę. Zostawiam dziecko animatorce a ono może samo wyjść z sali, może iść do restauracji do rodziców ale może przecież też go coś zaciekawić za szybą na ulicy. Wg mnie jednak powinna być większa opieka animatorek, dzieci powinny być wpisywane w zeszyt z nr tel do rodziców i nie wypuszczane same z sali. Minus za brak balkonów w pokojach - nie zwróciłam uwagi rezerwując, zaskoczyliśmy się na miejscu :) Pozdrawiam, Magda P.
4/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-09-11
Wrażenia ogólnie pozytywne, gdyby poprawić kwestie które opisałem w poszczególnych punktach byłoby wyśmienice.
4/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
87%
Nanna 2018-09-11
Veldig fint hotel og god opplevelse, men harde senger!!
3/5
Room
3/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
83%
Tina 2018-08-31
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
60%
2018-08-02
1/5
Room
4/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Price
3/5
Breakfast
68%
2018-07-30
3/5
Room
4/5
Location
3/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
93%
Patrik 2018-07-30
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-07-27
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
4/5
Breakfast
77%
URBANSKI 2018-07-26
Brakuje troche wieszakow w łazience ,! Kosmetyki słabiej jakości ! Dziękuję
4/5
Room
3/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
90%
2018-07-26
Out of 10 I would rate 8.5
4/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Świerczewski 2018-07-24
Byłem tam drugi raz i po raz drugi jest zauroczony. Hotel jest rewelacyjny. Pracownicy jacy tam pracują są rewelacyjni. Kuchnia ( śniadania) po prostu super. Pobyt dla pary ( bez dzieci) - po prostu super. Polecam !
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
Hotel Sadova, Gdańsk
book online
Newsletter
Get 5% discount! - join the Newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close