Hotel Sadova, Gdańsk
book online

Reviews

book online
arrival 26
oct 20
departure 27
oct 20
Hotel Sadova, Gdańsk
book online

our Satisfaction index

88.93 % satisfaction
based on 6172 review on 14 portals.
93%
Mr. & Mrs. Davies 2018-09-11
Very good hotel. Two minor complaints though. Door missing from wardrobe and strange smell when entering the room (109). Apart from these things we had an excellent stay.
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
Magdalena Piesiak 2018-09-11
Ogólne wrażenie dobre. Pobyt udany. Byliśmy w sierpniu 2018. Świetna lokalizacja hotelu, pokój ładny, czysty, wystarczający dla rodziny z dziećmi na tygodniowy pobyt. Obsługa bardzo miła i pomocna, zarówno na recepcji jak i w restauracji. Wyżywienie: produkty dobre jakościowo, wybór wystarczający dla dorosłych, zabrakło mi jednak dań dla dzieci, podczas naszego pobytu dwa razy dedykowana dla dzieci na obiad była ryba ;) W hotelach o podobnym standardzie bywają bufety dla dzieci np.: rosół czy pomidorowa, kotleciki dla dzieci, gotowane ziemniaki, czy surówka dla dzieci. Basen- wystarczający, czysty. Jednak nie bardzo rozumiem czemu jest zamykany o 21:00 skoro jest bezobsługowy, rozumiem przerwę techniczną ale zamykany jest w moim odczuciu zdecydowanie za wcześnie, nawet dla dzieci. Zdecydowanie wygodniej by było gdyby był czynny do 22:00 Mały minus za brak szlafroków dla dzieci, też bywają w hotelach, mały koszt a duża wygoda dla gości z dziećmi. Pokój do animacji - świetnym rozwiązaniem jest podgląd na pokój w restauracji (podobno też była możliwość podglądu w pokoju w TV) jednak zaskakującym jest fakt, iż dzieci mogą same opuszczać salę. Zostawiam dziecko animatorce a ono może samo wyjść z sali, może iść do restauracji do rodziców ale może przecież też go coś zaciekawić za szybą na ulicy. Wg mnie jednak powinna być większa opieka animatorek, dzieci powinny być wpisywane w zeszyt z nr tel do rodziców i nie wypuszczane same z sali. Minus za brak balkonów w pokojach - nie zwróciłam uwagi rezerwując, zaskoczyliśmy się na miejscu :) Pozdrawiam, Magda P.
4/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-09-11
Wrażenia ogólnie pozytywne, gdyby poprawić kwestie które opisałem w poszczególnych punktach byłoby wyśmienice.
4/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
87%
Nanna 2018-09-11
Veldig fint hotel og god opplevelse, men harde senger!!
3/5
Room
3/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
83%
Tina 2018-08-31
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
60%
2018-08-02
1/5
Room
4/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Price
3/5
Breakfast
68%
2018-07-30
3/5
Room
4/5
Location
3/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
93%
Patrik 2018-07-30
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-07-27
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
4/5
Breakfast
77%
URBANSKI 2018-07-26
Brakuje troche wieszakow w łazience ,! Kosmetyki słabiej jakości ! Dziękuję
4/5
Room
3/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
90%
2018-07-26
Out of 10 I would rate 8.5
4/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Świerczewski 2018-07-24
Byłem tam drugi raz i po raz drugi jest zauroczony. Hotel jest rewelacyjny. Pracownicy jacy tam pracują są rewelacyjni. Kuchnia ( śniadania) po prostu super. Pobyt dla pary ( bez dzieci) - po prostu super. Polecam !
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
83%
Andriy Yelistratov 2018-07-24
4/5
Room
4/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
90%
2018-07-24
Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Obsługa hotelowa uprzejma, pomocna. Pokój czysty - aczkolwiek troszkę za mały. Poprawy wymaga obsługa restauracji przyhotelowej - długi czas oczekiwania na przyjęcie zamówienia, długi czas oczekiwania na posiłek.
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
4/5
Breakfast
80%
2018-07-24
It was great. I really enjoyed the added service of having a cell phone to use during my stay.
4/5
Room
3/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
4/5
Breakfast
83%
2018-07-23
Hyvä, siisti ja rauhallinen hotelli pienen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Me pidetään ennemmin kovasta kuin pehmeästä sängystä, mutta tämä sänky oli jopa meidän makuun hieman liian kova.
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
60%
2018-07-23
4/5
Room
3/5
Location
2/5
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Price
3/5
Breakfast
83%
2018-07-23
4/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
5/5
Breakfast
97%
2018-07-23
4/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
100%
2018-07-21
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
90%
2018-07-21
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
2/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Thomas 2018-07-21
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
83%
2018-07-20
4/5
Room
4/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
57%
Piatek 2018-07-20
Das Frühstück ist verhältnismäßig teuer. Und für den Preis viel zu einfach
3/5
Room
5/5
Location
3/5
Cleanliness
4/5
Service
1/5
Price
1/5
Breakfast
100%
kabir syed 2018-07-20
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
97%
Goede, Axel 2018-07-20
Sehr moderne Einrichtung, gute Organisation, sehr hilfsbereites Personal. Komme auf jeden Fall wieder. Hervorzuheben ist die Bedienung, die zur Frühstückszeit für den Service zuständig war. Siehe auch Kommentar.
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
Hotel Sadova, Gdańsk
book online
Newsletter
Get 5% discount! - join the Newsletter
This website uses COOKIES.

By browsing it you accept our cookies policy, according to your browser settings. Read more about Privacy Policy.

OK, close