Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Opinie

Rezerwuj online

Warto rezerwować przez stronę

Gwarancja
najniższej ceny
Atrakcyjne
pakiety pobytowe
Bezpieczna
obsługa płatności
Szeroki wachlarz
usług dodatkowych
Elastyczne
warunki anulacji
Vouchery
prezentowe
Brak
ukrytych kosztów
Powitalny
kieliszek cydru
Usługi szyte
na miarę
Bezpłatne,
szybkie Wi-Fi
Najniższa
cena parkingu
przyjazd 14
kwi 21
wyjazd 15
kwi 21
kod promocyjny

Rezerwuj bezpośrednio z kodem promocyjnym SADOVADIRECT i zyskaj 10%!

Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Nasz indeks satysfakcji

89.49 % zadowolenia
Na podstawie 6320 recenzji na 14 portalach.
100%
Bojan Stojadinovic 2018-09-11
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-09-11
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Marlene 2018-09-11
We stayed for 3 nights, and we are definitely staying here the next time we go to Poland. Friendly staff, lovely rooms, delicious food and the hotel is also located near the Old town. A good experience all together!
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-09-11
Very nice hotel! Will definately recomend others to stay at your hotel. The only negative was that the beds was very hard. I would advise you to perhaps consider to look in to this problem.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
93%
2018-09-11
Hervorragend, sehr zu empfehlen,gute Parkmöglichkeiten. Immer wieder gerne
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
Mr. & Mrs. Davies 2018-09-11
Very good hotel. Two minor complaints though. Door missing from wardrobe and strange smell when entering the room (109). Apart from these things we had an excellent stay.
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
Magdalena Piesiak 2018-09-11
Ogólne wrażenie dobre. Pobyt udany. Byliśmy w sierpniu 2018. Świetna lokalizacja hotelu, pokój ładny, czysty, wystarczający dla rodziny z dziećmi na tygodniowy pobyt. Obsługa bardzo miła i pomocna, zarówno na recepcji jak i w restauracji. Wyżywienie: produkty dobre jakościowo, wybór wystarczający dla dorosłych, zabrakło mi jednak dań dla dzieci, podczas naszego pobytu dwa razy dedykowana dla dzieci na obiad była ryba ;) W hotelach o podobnym standardzie bywają bufety dla dzieci np.: rosół czy pomidorowa, kotleciki dla dzieci, gotowane ziemniaki, czy surówka dla dzieci. Basen- wystarczający, czysty. Jednak nie bardzo rozumiem czemu jest zamykany o 21:00 skoro jest bezobsługowy, rozumiem przerwę techniczną ale zamykany jest w moim odczuciu zdecydowanie za wcześnie, nawet dla dzieci. Zdecydowanie wygodniej by było gdyby był czynny do 22:00 Mały minus za brak szlafroków dla dzieci, też bywają w hotelach, mały koszt a duża wygoda dla gości z dziećmi. Pokój do animacji - świetnym rozwiązaniem jest podgląd na pokój w restauracji (podobno też była możliwość podglądu w pokoju w TV) jednak zaskakującym jest fakt, iż dzieci mogą same opuszczać salę. Zostawiam dziecko animatorce a ono może samo wyjść z sali, może iść do restauracji do rodziców ale może przecież też go coś zaciekawić za szybą na ulicy. Wg mnie jednak powinna być większa opieka animatorek, dzieci powinny być wpisywane w zeszyt z nr tel do rodziców i nie wypuszczane same z sali. Minus za brak balkonów w pokojach - nie zwróciłam uwagi rezerwując, zaskoczyliśmy się na miejscu :) Pozdrawiam, Magda P.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-09-11
Wrażenia ogólnie pozytywne, gdyby poprawić kwestie które opisałem w poszczególnych punktach byłoby wyśmienice.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
87%
Nanna 2018-09-11
Veldig fint hotel og god opplevelse, men harde senger!!
3/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
83%
Tina 2018-08-31
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
60%
2018-08-02
1/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
2/5
Cena
3/5
Śniadanie
68%
2018-07-30
3/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
3/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
93%
Patrik 2018-07-30
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-07-27
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
4/5
Śniadanie
77%
URBANSKI 2018-07-26
Brakuje troche wieszakow w łazience ,! Kosmetyki słabiej jakości ! Dziękuję
4/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
90%
2018-07-26
Out of 10 I would rate 8.5
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Świerczewski 2018-07-24
Byłem tam drugi raz i po raz drugi jest zauroczony. Hotel jest rewelacyjny. Pracownicy jacy tam pracują są rewelacyjni. Kuchnia ( śniadania) po prostu super. Pobyt dla pary ( bez dzieci) - po prostu super. Polecam !
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
83%
Andriy Yelistratov 2018-07-24
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
90%
2018-07-24
Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Obsługa hotelowa uprzejma, pomocna. Pokój czysty - aczkolwiek troszkę za mały. Poprawy wymaga obsługa restauracji przyhotelowej - długi czas oczekiwania na przyjęcie zamówienia, długi czas oczekiwania na posiłek.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
4/5
Śniadanie
80%
2018-07-24
It was great. I really enjoyed the added service of having a cell phone to use during my stay.
4/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
4/5
Śniadanie
83%
2018-07-23
Hyvä, siisti ja rauhallinen hotelli pienen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Me pidetään ennemmin kovasta kuin pehmeästä sängystä, mutta tämä sänky oli jopa meidän makuun hieman liian kova.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
60%
2018-07-23
4/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
2/5
Czystość
3/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
83%
2018-07-23
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
97%
2018-07-23
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
2018-07-21
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
90%
2018-07-21
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
2/5
Cena
5/5
Śniadanie
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 15% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij