Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Opinie

Rezerwuj online
przyjazd 19
sty 19
wyjazd 20
sty 19
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Nasz indeks satysfakcji

91.94 % zadowolenia
Na podstawie 3410 recenzji na 12 portalach.
97%
2018-05-11
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-05-10
We are satisfied with our stay at your hotel.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
Evgeny Z. 2018-05-10
Очень понравилось! есть 3 пожелания (написал в отзыве на Букинге):1) подсветка в бассейне - мне больше нравится просто белая; 2) жалко, что окна в бассейне закрыты на 2/3 туями; 3) сауна - холодная.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
90%
2018-05-10
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
76%
2018-05-05
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
90%
2018-05-05
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
73%
Татьяна 2018-05-05
Почему за сутки проживания списали дважды 25.04.2018 173.22$ и при заселении в отель 01.05.2018 176.23$?
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
2/5
Obsługa
1/5
Cena
5/5
Śniadanie
77%
2018-05-04
Mostly good.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
3/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
87%
Pajak 2018-04-23
Godne polecenia
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
77%
2018-04-23
4 of 5 in this rating. Bar-chairs very uncomfortable (at the high tables).
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
93%
2018-04-03
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Izabela E. 2018-03-29
When i booked the room, i have state my full name and you are emailing me " dear sir or madame".... Breakfast way to expensive....no one with clear head will pay 50 zl per person for breakfast. If i have a familly of 5 i can easily book another room for the price of your breakfest.. Otherwise i enjoyed the stay. Staff very friendly and helpful. Thanks.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
97%
2018-03-29
Utmerket hotell med sentral beliggenhet. God frokost og gode senger. Anbefales.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-03-28
Lovely hotel everything was excellent except reception unhelpful when we needed to access our boarding passes.this caused a lot of unnecessary worry.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
3/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
Wenche 2018-03-28
Very Nice hotell , straff and location . A bit hard bed for me... very good breakfast .
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
83%
Peter G. 2018-03-28
Werry good hur the bredaste Could be more various but for people that stays one or two nights it is good but for me who is staying approx min 2 nights a week in your hotel then the menu is a bit boring. Brg Peter G
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
93%
Tove B. 2018-03-28
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-03-14
Wszystko na tak , super blisko do centrum , czyste pokoje , mila obsługa , przebogate śniadanie . Na pewno wrócimy . Polecam !!!
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
80%
2018-03-13
Bardzo udany pobyt w przyjemnym miejscu
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
97%
2018-03-13
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
73%
2018-03-13
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
100%
George M. 2018-03-13
Great hotel staff and location. Handy phone a great bonus
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
80%
2018-03-10
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-03-09
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Jackie g. 2018-03-09
A friendly welcome and excellent service throughout the hotel. Quality of breakfast and bar menu was of a very high standard. Room was clean and nicely decorated. Overall a wonderful stay
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
80%
2018-03-09
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
3/5
Śniadanie
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 5% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij