Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Opinie

Rezerwuj online
przyjazd 20
sie 19
wyjazd 21
sie 19
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Nasz indeks satysfakcji

92.51 % zadowolenia
Na podstawie 3860 recenzji na 13 portalach.
88%
Marie l. 2018-06-16
Everything exept the beds were perfekt. The bed is far to smal for two grownups.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
83%
2018-06-16
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
80%
2018-06-16
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
60%
2018-06-16
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
2/5
Obsługa
3/5
Cena
1/5
Śniadanie
83%
lament 2018-06-03
z mila chęcią wybrałbym się tam jeszcze raz
5/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
76%
2018-05-23
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
1/5
Obsługa
3/5
Cena
100%
Peter 2018-05-22
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
84%
2018-05-16
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
90%
2018-05-16
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
83%
Kobiela 2018-05-15
Na 100% wrócimy-bardzo miła i spokojna lokalizacja.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
87%
Helene 2018-05-15
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-05-11
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-05-10
We are satisfied with our stay at your hotel.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
Evgeny Z. 2018-05-10
Очень понравилось! есть 3 пожелания (написал в отзыве на Букинге):1) подсветка в бассейне - мне больше нравится просто белая; 2) жалко, что окна в бассейне закрыты на 2/3 туями; 3) сауна - холодная.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
90%
2018-05-10
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
76%
2018-05-05
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
90%
2018-05-05
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
73%
Татьяна 2018-05-05
Почему за сутки проживания списали дважды 25.04.2018 173.22$ и при заселении в отель 01.05.2018 176.23$?
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
2/5
Obsługa
1/5
Cena
5/5
Śniadanie
77%
2018-05-04
Mostly good.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
3/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
87%
Pajak 2018-04-23
Godne polecenia
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
77%
2018-04-23
4 of 5 in this rating. Bar-chairs very uncomfortable (at the high tables).
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
93%
2018-04-03
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Izabela E. 2018-03-29
When i booked the room, i have state my full name and you are emailing me " dear sir or madame".... Breakfast way to expensive....no one with clear head will pay 50 zl per person for breakfast. If i have a familly of 5 i can easily book another room for the price of your breakfest.. Otherwise i enjoyed the stay. Staff very friendly and helpful. Thanks.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
97%
2018-03-29
Utmerket hotell med sentral beliggenhet. God frokost og gode senger. Anbefales.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-03-28
Lovely hotel everything was excellent except reception unhelpful when we needed to access our boarding passes.this caused a lot of unnecessary worry.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
3/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
Wenche 2018-03-28
Very Nice hotell , straff and location . A bit hard bed for me... very good breakfast .
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 5% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij