Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Opinie

Rezerwuj online

Warto rezerwować przez stronę

Gwarancja
najniższej ceny
Atrakcyjne
pakiety pobytowe
Bezpieczna
obsługa płatności
Szeroki wachlarz
usług dodatkowych
Elastyczne
warunki anulacji
Vouchery
prezentowe
Brak
ukrytych kosztów
Powitalny
kieliszek cydru
Usługi szyte
na miarę
Bezpłatne,
szybkie Wi-Fi
Najniższa
cena parkingu
przyjazd 14
kwi 21
wyjazd 15
kwi 21
kod promocyjny

Rezerwuj bezpośrednio z kodem promocyjnym SADOVADIRECT i zyskaj 10%!

Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Nasz indeks satysfakcji

89.49 % zadowolenia
Na podstawie 6320 recenzji na 14 portalach.
83%
Kobiela 2018-05-15
Na 100% wrócimy-bardzo miła i spokojna lokalizacja.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
87%
Helene 2018-05-15
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-05-11
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-05-10
We are satisfied with our stay at your hotel.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
Evgeny Z. 2018-05-10
Очень понравилось! есть 3 пожелания (написал в отзыве на Букинге):1) подсветка в бассейне - мне больше нравится просто белая; 2) жалко, что окна в бассейне закрыты на 2/3 туями; 3) сауна - холодная.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
90%
2018-05-10
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
76%
2018-05-05
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
90%
2018-05-05
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
73%
Татьяна 2018-05-05
Почему за сутки проживания списали дважды 25.04.2018 173.22$ и при заселении в отель 01.05.2018 176.23$?
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
2/5
Obsługa
1/5
Cena
5/5
Śniadanie
77%
2018-05-04
Mostly good.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
3/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
87%
Pajak 2018-04-23
Godne polecenia
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
77%
2018-04-23
4 of 5 in this rating. Bar-chairs very uncomfortable (at the high tables).
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
93%
2018-04-03
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Izabela Eidtner 2018-03-29
When i booked the room, i have state my full name and you are emailing me " dear sir or madame".... Breakfast way to expensive....no one with clear head will pay 50 zl per person for breakfast. If i have a familly of 5 i can easily book another room for the price of your breakfest.. Otherwise i enjoyed the stay. Staff very friendly and helpful. Thanks.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
97%
2018-03-29
Utmerket hotell med sentral beliggenhet. God frokost og gode senger. Anbefales.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-03-28
Lovely hotel everything was excellent except reception unhelpful when we needed to access our boarding passes.this caused a lot of unnecessary worry.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
3/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
Wenche 2018-03-28
Very Nice hotell , straff and location . A bit hard bed for me... very good breakfast .
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
83%
Peter Gavrilov 2018-03-28
Werry good hur the bredaste Could be more various but for people that stays one or two nights it is good but for me who is staying approx min 2 nights a week in your hotel then the menu is a bit boring. Brg Peter G
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
93%
Tove Bang 2018-03-28
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-03-14
Wszystko na tak , super blisko do centrum , czyste pokoje , mila obsługa , przebogate śniadanie . Na pewno wrócimy . Polecam !!!
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
80%
2018-03-13
Bardzo udany pobyt w przyjemnym miejscu
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
97%
2018-03-13
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
73%
2018-03-13
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
100%
George Miller 2018-03-13
Great hotel staff and location. Handy phone a great bonus
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
80%
2018-03-10
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-03-09
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 15% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij