Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Opinie

Rezerwuj online
przyjazd 18
paź 19
wyjazd 19
paź 19
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Nasz indeks satysfakcji

92.42 % zadowolenia
Na podstawie 4040 recenzji na 12 portalach.
100%
2018-09-21
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
90%
2018-09-20
Vi är nöjda med hotellet, fint fräscht och god frukost. Ett minus på rummen var de platta kuddarna, att det ej fanns skohorn & strykjärn. Samt minus för kvinnan i reception som stod där första dagen vi kom.. allmänt otrevligt.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
97%
Ida 2018-09-20
Very nice rooms and good service!
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
96%
2018-09-19
Very good. Unfortunately building work was on going directly under our bedroom window which proved to be very noisy early in the morning. Would definitely come back but if we had to listen to building works again we would have to move. Excellent location. Very clean.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
100%
Grete 2018-09-19
Veldig fornøyd med oppholdet.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
92%
2018-09-19
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
100%
2018-09-19
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Viacheslav 2018-09-12
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
97%
2018-09-11
Excellent value for money
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
90%
Wojciech L. 2018-09-11
Pod każdym względem hotel godny polecenia. Sam chętnie ponownie skorzystam z pobytu właśnie w tym hotelu.
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Bojan S. 2018-09-11
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-09-11
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Marlene 2018-09-11
We stayed for 3 nights, and we are definitely staying here the next time we go to Poland. Friendly staff, lovely rooms, delicious food and the hotel is also located near the Old town. A good experience all together!
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-09-11
Very nice hotel! Will definately recomend others to stay at your hotel. The only negative was that the beds was very hard. I would advise you to perhaps consider to look in to this problem.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
93%
2018-09-11
Hervorragend, sehr zu empfehlen,gute Parkmöglichkeiten. Immer wieder gerne
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
Mr. & Mrs. D. 2018-09-11
Very good hotel. Two minor complaints though. Door missing from wardrobe and strange smell when entering the room (109). Apart from these things we had an excellent stay.
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
Magdalena P. 2018-09-11
Ogólne wrażenie dobre. Pobyt udany. Byliśmy w sierpniu 2018. Świetna lokalizacja hotelu, pokój ładny, czysty, wystarczający dla rodziny z dziećmi na tygodniowy pobyt. Obsługa bardzo miła i pomocna, zarówno na recepcji jak i w restauracji. Wyżywienie: produkty dobre jakościowo, wybór wystarczający dla dorosłych, zabrakło mi jednak dań dla dzieci, podczas naszego pobytu dwa razy dedykowana dla dzieci na obiad była ryba ;) W hotelach o podobnym standardzie bywają bufety dla dzieci np.: rosół czy pomidorowa, kotleciki dla dzieci, gotowane ziemniaki, czy surówka dla dzieci. Basen- wystarczający, czysty. Jednak nie bardzo rozumiem czemu jest zamykany o 21:00 skoro jest bezobsługowy, rozumiem przerwę techniczną ale zamykany jest w moim odczuciu zdecydowanie za wcześnie, nawet dla dzieci. Zdecydowanie wygodniej by było gdyby był czynny do 22:00 Mały minus za brak szlafroków dla dzieci, też bywają w hotelach, mały koszt a duża wygoda dla gości z dziećmi. Pokój do animacji - świetnym rozwiązaniem jest podgląd na pokój w restauracji (podobno też była możliwość podglądu w pokoju w TV) jednak zaskakującym jest fakt, iż dzieci mogą same opuszczać salę. Zostawiam dziecko animatorce a ono może samo wyjść z sali, może iść do restauracji do rodziców ale może przecież też go coś zaciekawić za szybą na ulicy. Wg mnie jednak powinna być większa opieka animatorek, dzieci powinny być wpisywane w zeszyt z nr tel do rodziców i nie wypuszczane same z sali. Minus za brak balkonów w pokojach - nie zwróciłam uwagi rezerwując, zaskoczyliśmy się na miejscu :) Pozdrawiam, Magda P.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-09-11
Wrażenia ogólnie pozytywne, gdyby poprawić kwestie które opisałem w poszczególnych punktach byłoby wyśmienice.
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
87%
Nanna 2018-09-11
Veldig fint hotel og god opplevelse, men harde senger!!
3/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
83%
Tina 2018-08-31
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
60%
2018-08-02
1/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
2/5
Cena
3/5
Śniadanie
68%
2018-07-30
3/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
3/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
93%
Patrik 2018-07-30
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-07-27
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
4/5
Śniadanie
77%
URBANSKI 2018-07-26
Brakuje troche wieszakow w łazience ,! Kosmetyki słabiej jakości ! Dziękuję
4/5
Pokój
3/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
90%
2018-07-26
Out of 10 I would rate 8.5
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 5% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij