Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Opinie

Rezerwuj online
przyjazd 02
lip 20
wyjazd 03
lip 20
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online

Nasz indeks satysfakcji

88.23 % zadowolenia
Na podstawie 1887 recenzji na 11 portalach.
77%
2018-04-23
4 of 5 in this rating. Bar-chairs very uncomfortable (at the high tables).
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
93%
2018-04-03
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Izabela Eidtner 2018-03-29
When i booked the room, i have state my full name and you are emailing me " dear sir or madame".... Breakfast way to expensive....no one with clear head will pay 50 zl per person for breakfast. If i have a familly of 5 i can easily book another room for the price of your breakfest.. Otherwise i enjoyed the stay. Staff very friendly and helpful. Thanks.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
97%
2018-03-29
Utmerket hotell med sentral beliggenhet. God frokost og gode senger. Anbefales.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-03-28
Lovely hotel everything was excellent except reception unhelpful when we needed to access our boarding passes.this caused a lot of unnecessary worry.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
3/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
Wenche 2018-03-28
Very Nice hotell , straff and location . A bit hard bed for me... very good breakfast .
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
83%
Peter Gavrilov 2018-03-28
Werry good hur the bredaste Could be more various but for people that stays one or two nights it is good but for me who is staying approx min 2 nights a week in your hotel then the menu is a bit boring. Brg Peter G
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
93%
Tove Bang 2018-03-28
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-03-14
Wszystko na tak , super blisko do centrum , czyste pokoje , mila obsługa , przebogate śniadanie . Na pewno wrócimy . Polecam !!!
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
80%
2018-03-13
Bardzo udany pobyt w przyjemnym miejscu
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
5/5
Śniadanie
97%
2018-03-13
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
73%
2018-03-13
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
100%
George Miller 2018-03-13
Great hotel staff and location. Handy phone a great bonus
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
80%
2018-03-10
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-03-09
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
100%
Jackie gerrie 2018-03-09
A friendly welcome and excellent service throughout the hotel. Quality of breakfast and bar menu was of a very high standard. Room was clean and nicely decorated. Overall a wonderful stay
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
80%
2018-03-09
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
3/5
Śniadanie
100%
Agnieszka 2018-03-09
Profesjonalna obsługa! Pyszne jedzenie! Dobra lokalizacja do wypadów na miasto.
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
93%
2018-02-27
5/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
4/5
Cena
5/5
Śniadanie
87%
2018-02-26
Hotel godny polecenia, obiadokolacje średnie
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
90%
walek 2018-02-26
Bardzo sympatyczny czas spędzony w hotelu. Uwaga jedynie do sauny, goście nie przestrzegają ogólnych zasad z korzystania ...:(
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
3/5
Cena
4/5
Śniadanie
97%
2018-02-26
Ogólne wrażenia jak najbardziej pozytywne i polecam hotel moim znajomym. Mam nadzieję że uda mi się kiedyś przyjechać bez dzieci :-) Z całego pobytu mam tylko jedną uwagę, strefa Fitness mogłaby być otwarta dłużej niż do 21-ej (zwłaszcza że na basenie i tak nie ma ratownika).
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
4/5
Śniadanie
93%
2018-02-26
4/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
4/5
Śniadanie
100%
Czuper 2018-02-26
5/5
Pokój
5/5
Lokalizacja
5/5
Czystość
5/5
Obsługa
5/5
Cena
5/5
Śniadanie
67%
2018-02-26
Pokój ładny, ale niezbyt czysty. Panie pokojówki nie uzupełniały wody i kosmetyków łazienkowych, robiły to połówkowo. W trzecim dniu niezmieniono pościeli. Sprzątnie kiepskie. Obiadokolacje bardzo marne, trzeba było coś zjeść na mieście bo wychodziło się głodnym. Śniadania bardzo smaczne, ale monotonne. Codziennie to samo. Obsługa restauracji w porządku oprócz kilku osób naburmuszonych i wrednych.
4/5
Pokój
2/5
Lokalizacja
2/5
Czystość
4/5
Obsługa
4/5
Cena
4/5
Śniadanie
73%
2018-02-26
4/5
Pokój
4/5
Lokalizacja
4/5
Czystość
4/5
Obsługa
3/5
Cena
3/5
Śniadanie
Hotel Sadova, Gdańsk
Rezerwuj online
Newsletter

Zyskaj 5% zniżki przy rezerwacji! - dołącz do Newslettera

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij