Hotel Sadova, Gdańsk
boka online

recensioner

boka online

Warto rezerwować przez stronę

Garanti
till lägsta pris
Attraktiva
vistelsepaket
Säker
betalningshantering
Ett brett
utbud av tilläggstjänster
Flexibla
avbokningsvillkor
Presentkort
Inga
dolda kostnader
Ett välkommet
glas cider
Skräddarsydda
tjänster
Gratis,
snabbt Wi-Fi
Lägsta
parkeringspris
ankomst 15
juni 21
resa 16
juni 21
kod promocyjny
Boka på vår hemsida med rabattkoden SADOVADIRECT och få 10 %!
Hotel Sadova, Gdańsk
boka online

vår nöjdhetsindex

89.79 % tillfredsställelse
baserad på 5234 recensioner på 13 portaler.
100%
Viacheslav 2018-09-12
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
97%
2018-09-11
Excellent value for money
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
90%
Wojciech Lewandowski 2018-09-11
Pod każdym względem hotel godny polecenia. Sam chętnie ponownie skorzystam z pobytu właśnie w tym hotelu.
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Bojan Stojadinovic 2018-09-11
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-09-11
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
3/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Marlene 2018-09-11
We stayed for 3 nights, and we are definitely staying here the next time we go to Poland. Friendly staff, lovely rooms, delicious food and the hotel is also located near the Old town. A good experience all together!
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-09-11
Very nice hotel! Will definately recomend others to stay at your hotel. The only negative was that the beds was very hard. I would advise you to perhaps consider to look in to this problem.
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
93%
2018-09-11
Hervorragend, sehr zu empfehlen,gute Parkmöglichkeiten. Immer wieder gerne
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
93%
Mr. & Mrs. Davies 2018-09-11
Very good hotel. Two minor complaints though. Door missing from wardrobe and strange smell when entering the room (109). Apart from these things we had an excellent stay.
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
Magdalena Piesiak 2018-09-11
Ogólne wrażenie dobre. Pobyt udany. Byliśmy w sierpniu 2018. Świetna lokalizacja hotelu, pokój ładny, czysty, wystarczający dla rodziny z dziećmi na tygodniowy pobyt. Obsługa bardzo miła i pomocna, zarówno na recepcji jak i w restauracji. Wyżywienie: produkty dobre jakościowo, wybór wystarczający dla dorosłych, zabrakło mi jednak dań dla dzieci, podczas naszego pobytu dwa razy dedykowana dla dzieci na obiad była ryba ;) W hotelach o podobnym standardzie bywają bufety dla dzieci np.: rosół czy pomidorowa, kotleciki dla dzieci, gotowane ziemniaki, czy surówka dla dzieci. Basen- wystarczający, czysty. Jednak nie bardzo rozumiem czemu jest zamykany o 21:00 skoro jest bezobsługowy, rozumiem przerwę techniczną ale zamykany jest w moim odczuciu zdecydowanie za wcześnie, nawet dla dzieci. Zdecydowanie wygodniej by było gdyby był czynny do 22:00 Mały minus za brak szlafroków dla dzieci, też bywają w hotelach, mały koszt a duża wygoda dla gości z dziećmi. Pokój do animacji - świetnym rozwiązaniem jest podgląd na pokój w restauracji (podobno też była możliwość podglądu w pokoju w TV) jednak zaskakującym jest fakt, iż dzieci mogą same opuszczać salę. Zostawiam dziecko animatorce a ono może samo wyjść z sali, może iść do restauracji do rodziców ale może przecież też go coś zaciekawić za szybą na ulicy. Wg mnie jednak powinna być większa opieka animatorek, dzieci powinny być wpisywane w zeszyt z nr tel do rodziców i nie wypuszczane same z sali. Minus za brak balkonów w pokojach - nie zwróciłam uwagi rezerwując, zaskoczyliśmy się na miejscu :) Pozdrawiam, Magda P.
4/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-09-11
Wrażenia ogólnie pozytywne, gdyby poprawić kwestie które opisałem w poszczególnych punktach byłoby wyśmienice.
4/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
87%
Nanna 2018-09-11
Veldig fint hotel og god opplevelse, men harde senger!!
3/5
Room
3/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
83%
Tina 2018-08-31
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
60%
2018-08-02
1/5
Room
4/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
2/5
Price
3/5
Breakfast
68%
2018-07-30
3/5
Room
4/5
Location
3/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
93%
Patrik 2018-07-30
5/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
93%
2018-07-27
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
4/5
Breakfast
77%
URBANSKI 2018-07-26
Brakuje troche wieszakow w łazience ,! Kosmetyki słabiej jakości ! Dziękuję
4/5
Room
3/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
90%
2018-07-26
Out of 10 I would rate 8.5
4/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
5/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
100%
Świerczewski 2018-07-24
Byłem tam drugi raz i po raz drugi jest zauroczony. Hotel jest rewelacyjny. Pracownicy jacy tam pracują są rewelacyjni. Kuchnia ( śniadania) po prostu super. Pobyt dla pary ( bez dzieci) - po prostu super. Polecam !
5/5
Room
5/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
5/5
Breakfast
83%
Andriy Yelistratov 2018-07-24
4/5
Room
4/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
5/5
Breakfast
90%
2018-07-24
Pobyt w hotelu był bardzo przyjemny. Obsługa hotelowa uprzejma, pomocna. Pokój czysty - aczkolwiek troszkę za mały. Poprawy wymaga obsługa restauracji przyhotelowej - długi czas oczekiwania na przyjęcie zamówienia, długi czas oczekiwania na posiłek.
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
5/5
Service
5/5
Price
4/5
Breakfast
80%
2018-07-24
It was great. I really enjoyed the added service of having a cell phone to use during my stay.
4/5
Room
3/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
5/5
Price
4/5
Breakfast
83%
2018-07-23
Hyvä, siisti ja rauhallinen hotelli pienen kävelymatkan päässä vanhastakaupungista. Me pidetään ennemmin kovasta kuin pehmeästä sängystä, mutta tämä sänky oli jopa meidän makuun hieman liian kova.
4/5
Room
4/5
Location
5/5
Cleanliness
4/5
Service
4/5
Price
4/5
Breakfast
60%
2018-07-23
4/5
Room
3/5
Location
2/5
Cleanliness
3/5
Service
3/5
Price
3/5
Breakfast
83%
2018-07-23
4/5
Room
5/5
Location
4/5
Cleanliness
4/5
Service
3/5
Price
5/5
Breakfast
Hotel Sadova, Gdańsk
boka online
nyhetsbrev

Få 15% rabatt vid bokning! - Anslut nyhetsbrevet

Den här webbplatsen använder COOKIES

Genom att surfa på den här sidan accepterar du vår cookies policy enligt dina webbläsarinställningar Läs mer om Sekretesspolicy.

OK, stäng